Actief

Ons verblijf biedt volop mogelijkheden voor een actieve vakantie. Op 5 minuten lopen ligt de 18-holes golfbaan Sluispolder, één van de vele courses in de omgeving. Je kunt natuurlijk ook zonder golfclubs wandelen. Routes in de omgeving zijn er volop of laat jezelf verrassen en ga op de bonnefooi.

De fiets nemen kan natuurlijk ook. Vlakbij ligt de aansluiting op één van de vele fietsroutes. Laat je inspireren door prachtige fietsroutes van het Fietsnetwerk. Iets sportiever? Met de ATB het duingebied in over de uitgezette routes. Te vermoeiend? Ga dan met een paard de duinen in. Legio mogelijkheden dus.

Liever over het water? De Vlotbrug heeft twee supboards die gratis door onze gasten gebruikt mogen worden. Leuk om eens te proberen als het mooi weer is. Even laten weten wanneer je ze gebruiken wilt is voldoende. Wanneer ze beschikbaar zijn leggen wij ze even voor je klaar.

Op vijf meter van je terras ligt de aansluiting op de kanoroute. Liever onder water? In het Geestmerambacht is een prima duikstek. Windsurfen en zwemmen kan daar natuurlijk ook. En daarna? Lekker op je eigen terras bij de houtkachel, nagenieten van de dag en je verheugen op de volgende.

Kijk voor inspiratie op de website van Alkmaar Prachtstad.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *