Reserveer hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveren

Check de prijs en beschikbaarheid

Inchecken

Uitchecken

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Personen:

Kinderen

 

 

Zoeken...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul je gegevens in

Loading summary...

 

Accepteer onze voorwaarden voor deze reservering

Je betaalt voor je verblijf bij inchecken. De totaal prijs is  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Dubbel check je reserverings gegevens voordat je op Nu Boeken clickt.

 

Handige informatie om te weten.

All-in prijs

De grootte en de huurprijs van de woning zijn gebaseerd op een bezetting tot vier personen. Mocht er een vijfde gast mee willen komen dan kan dat. Hiervoor wordt een extra bed (of kinderbed) in de grote slaapkamer geplaatst. Voor het verblijf van een vijfde persoon brengen wij een bedrag van vijftien euro per overnachting in rekening.

Voor de verhuur hanteren wij een all-in prijs. Je krijgt dus achteraf geen verrassing in de vorm van schoonmaakkosten, beddengoed, parkeerkosten of toeristenbelasting. Wanneer je aankomt zijn de bedden opgemaakt en hoef je alleen nog maar je koffer uit te pakken en kan je gaan genieten. In de badkamer ligt voor iedereen een set handdoeken klaar.

Bij een verblijf dat langer dan drie dagen duurt verzorgen we een nieuwe set handdoeken en bij verblijf van langer dan een week verschonen we in overleg de bedden. Wanneer je weggaat laat je de woning opgeruimd achter, schoonmaken hoeft niet, sluit je de deur, levert de sleutels in en ga je uitgerust weer richting thuis. Verder hanteren wij geen borgstelling. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Wij gaan er van uit dat je dit dan gewoon even meldt. Bij grotere schades biedt jouw reisverzekering of WA-verzekering wel uitkomst. Wel vragen wij een borg voor de sleutels. Voor twee sets huissleutels en de fietssleutel bedraagt dit € 50. Bij vertrek ontvang je, na inlevering van de sleutels, dit bedrag direct weer terug. De woning is te betrekken na drie uur ’s middags. Bij uw komst is er altijd iemand aanwezig voor de sleuteloverdracht en om u wegwijs te maken. De vertrektijd is ’s morgens voor tien uur.

Prijzen

Laagseizoen 2022 is € 115,- per nacht (min. verblijf van 3 nachten) en € 700,- per week (= € 104,- per nacht). Hoogseizoen 2022 is € 145,- per nacht (min. verblijf van 3 nachten) en € 950,- per week (= € 135,- per nacht).

In de periode van 19 februari t/m 6 maart 2022, 27 april t/m 8 mei 2022,  9 juli t/m 4 september 2022, 15 oktober t/m 30 oktober 2022 en 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 hanteren wij het hoogseizoen tarief.

Wil je langdurig bij ons verblijven? Neem dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inchecken

Incheckdagen zijn maandag en vrijdag. De woning is te betrekken na drie uur ’s middags. De vertrektijd is ’s morgens voor tien uur.

De woning is een rookvrije vakantiewoning. Buiten het verblijf mag je natuurlijk wel roken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid

  • Per vliegtuig: Amsterdam Schiphol Airport is de dichtstbijzijnde luchthaven. Vanaf hier kun je ons bereiken met een Schiphol Taxi of Openbaar Vervoer.
  • Per trein: Neem de trein naar station Alkmaar Centraal, vanaf hier kun je ons bereiken met de bus of taxi.
  • Per bus: Vanaf treinstation Alkmaar Centraal kunt u bus 151 richting Sint Maartensvlotbrug of bus 157 richting Tuitjenhorn-Sportlaan nemen. Na ongeveer 5 minuten uitstappen bij bushalte Koedijkervlotbrug, Alkmaar. Vanaf hier steek je de vlotbrug over en sla je links af. Na 50 meter kom je op de plaats van bestemming.
  • Per auto: Voer ons adres in je navigatie systeem en laat je leiden.