Reserveer hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveren en contact

Check de prijs en beschikbaarheid

Inchecken

Uitchecken

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Personen:

Kinderen

 

 

Zoeken...

×
Accommodation 1

Vul je gegevens in

Loading summary...

 

Accepteer onze voorwaarden voor deze reservering

Je betaalt voor je verblijf bij inchecken. De totaal prijs is  

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Processing...

Dubbel check je reserverings gegevens voordat je op Nu Boeken clickt.

 

Handige informatie om te weten.

All-in prijs

Voor de verhuur hanteren wij een all-in prijs. Je krijgt dus geen verrassing in de vorm extra kosten of belastingen. Bij je komst is er altijd iemand aanwezig om je wegwijs te maken. Wanneer je aankomt hoef je alleen nog maar je koffer uit te pakken en kan je gaan genieten. De bedden zijn opgemaakt en in de badkamer liggen voor iedere gast handdoeken klaar. Voor een kort verblijf een handdoek en een badlaken, voor een verblijf van een week een dubbele set. Bij een verblijf langer dan een week kunnen we je op verzoek van schoon beddengoed voorzien waarmee je de bedden kunt verschonen. Wanneer je dat wilt kunnen we je daarbij assisteren.

In de badkamer, keuken en toilet op de eerste verdieping zijn gevulde zeepdispensers aanwezig. Handdoeken en toiletpapier zijn ook aanwezig. In de keuken vind je koffiepads voor de Senseo, thee, suiker en koffiemelk, minimaal voor de eerste dag. Er ligt een vaatwastablet in de keukenkast voor elke dag van je verblijf. Ook zijn er schoonmaakmiddelen, een theedoek, keukendoek en keukenpapier voorhanden.

Wij vragen geen borg. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Wij gaan er van uit dat je dit dan gewoon even meldt. Bij grotere schades biedt jouw (reis)verzekering wel uitkomst. Wel vragen wij borg voor de sleutels. Voor twee sets sleutels en de fietssleutel bedraagt dit € 50. Bij vertrek ontvang je, na inlevering van de sleutels, dit bedrag contant terug. De woning is te betrekken na drie uur ’s middags. Wanneer je weggaat laat je de woning opgeruimd achter, schoonmaken hoeft niet, sluit je de deur, en ga je uitgerust weer richting thuis. De vertrektijd is ’s morgens voor tien uur.

Prijzen

Zoals overal bestaat ons jaar uit verschillende seizoenen. De eenvoudigste manier om te zien hoeveel een bepaalde periode je gaat kosten is dit te checken bij ‘Reserveren en Contact’. Hier kan je zien of de door jou gewenste periode nog beschikbaar is. Wanneer je daarna de gewenste aankomst -en vertrekdatum intoetst verschijnt de prijs onder in de pagina. Bij deze prijs is echt alles inbegrepen zoals het gebruik van de fiets en de supboards. Vragen? Stuur ons even een mail: info@devlotbrug.nl  

Inchecken

Incheckdagen zijn maandag en vrijdag. De woning is te betrekken na drie uur ’s middags. De vertrektijd is ’s morgens voor tien uur.

De woning is een rookvrije vakantiewoning. Buiten het verblijf mag je natuurlijk wel roken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid

  • Per vliegtuig: Amsterdam Schiphol Airport is de dichtstbijzijnde luchthaven. Vanaf hier kun je ons bereiken met een Schiphol Taxi of Openbaar Vervoer.
  • Per trein: Neem de trein naar station Alkmaar Centraal, vanaf hier kun je ons bereiken met de bus of taxi.
  • Per bus: Vanaf treinstation Alkmaar Centraal kunt u bus 151 richting Sint Maartensvlotbrug of bus 157 richting Tuitjenhorn-Sportlaan nemen. Na ongeveer 5 minuten uitstappen bij bushalte Koedijkervlotbrug, Alkmaar. Vanaf hier steek je de vlotbrug over en sla je links af. Na 50 meter kom je op de plaats van bestemming.
  • Per auto: Voer ons adres in je navigatie systeem en laat je leiden.